De juiste partnerkeuze door relatietherapie

  • Mental Balance Partnerkeuzeproblemen
  • Mental Balance Partnerkeuzeproblemen
  • Mental Balance Partnerkeuzeproblemen
  • Mental Balance Partnerkeuzeproblemen
  • Mental Balance Partnerkeuzeproblemen
Partnerkeuze & relatietherapie

Bij een partnerkeuzeprobleem loop je bij herhaling tegen de verkeerde aan of je bent belemmerd in het contact maken met potentiële partners. Je wordt steeds weer verliefd op een man of vrouw die uiteindelijk totaal niet bij je blijkt te passen of je blokkeert volkomen als je een aardig iemand leert kennen. Heel veel mensen kampen hiermee; waarschijnlijk meer dan je denkt.

In 2013 heb ik als relatietherapeut in samenwerking met de Academie Hypnos te Bussum een studie verricht naar veel voorkomende relatieproblemen, getiteld: “Partnerkeuzeproblemen en Hypnotherapie – Door hypnotherapie tot een juiste partnerkeuze”. Deze studie kunt u als gratis e-Book downloaden.

In een behandelplan van in principe zes sessies bestaande uit hypnotherapie aangevuld met NLP en cognitieve gedragstherapie werd het volgende bereikt. In het algemeen voelden cliënten zich aan het einde van het therapietraject vrijer van hun ex-partners, irrationele overtuigingen over eerdere relaties werden getransformeerd in adequatere gevoelens en gedrag, jeugdtrauma’s gerelateerd aan partnerkeuzeproblemen werden zo goed mogelijk geheeld, mentale relaties met ouders werden vaak hernieuwd en meer regie werd verkregen over persoonlijkheidsdelen die betrokken zijn bij intieme relaties. De obsessieve mate waarin partnerkeuzeproblemen hun leven beïnvloedde verminderde. Negatieve emoties als angst en verdriet over relaties namen eveneens significant af.

Als u ook een partnerprobleem hebt dan zou ik als relatietherapeut graag de verkregen kennis met u willen delen, om bouwstenen aan te bieden voor een stabiele relatiebasis, waaruit een bevredigende relatie kan worden opgebouwd.

Dr. Fons de Vries
Relatietherapeut
 

Mental Balance Relatietherapie
Relatiebemiddeling bij de partnerkeuze voor Amersfoort - Vathorst, Leusden, Zeist, Utrecht, Gooi, Gelderland e.o.

Meer over partnerkeuze...